:: képeslap

11 válasz: “:: képeslap”

  1. zs

    Huh… Ez (fotó)művészet. Bravo!!

  2. Sz.Cs.

    Gyönyörű.

  3. Robi

    Wooow. Leesett az állam! Annyira szép ez a lány meg az egész öltözéke, meg… nagyon jó! Szavak nélkül! Gratula!

  4. Robi

    Hát… ide még kell írjak egyet!

    Végtelen az ámulatom! Ez a fotó egyike a legszebbeknek, amit valaha, életemben láttam… Egészen komolyan! Nagyon-nagyon szép!

    Minden elismerésem!

  5. Th B

    Gratula!

  6. n

    valóban szép

  7. Chela

    A gyönyörű klasszikus…. :)

  8. aureliano

    A gyűjtő kedvelte a törékeny szépséget, a már-már áttetszően fehér bőrt, amelyen itt-ott átsejlett az erek kéksége, a szomorú tekintetet, a védtelen testtartást. Tudták ezt a szomszéd leánygimnázium lánykái is, akik mindig éhesek voltak, tapasztalatokra, sóvárgásra, friss rongyoskiflire, és éjjelente kiszökdöstek, a hátsó ablakon leereszkedve, és kipirult arccal, kócosan kaparásztak halkan a földszinti ablakon, amely mögött, lélegzetét visszafojtva, egész éjjel ott gubbasztott ő, és várta őket remegve, ők meg jöttek, hogy aztán másnap vihogva mesélhessék egymásnak, hogy remegett a tokája az izgalomtól, miközben a fekete fűzőbe fűzte be őket lassan, és a fekete szalagokat kötötte fel rájuk, amiket, mindenki tudta, a ravatalozóból hozott, hiszen az is az övé volt, és aztán izgatottan suttogtak arról is, vajon igaz lehet-e, hogy szép asszonyok és lányok temetése előtt már nem fogad látogatókat, és egész éjjel égnek a gyertyák és lebbennek a függönyök a ravatalozóban. Aztán szünetben és iskola után kettesével, egymásba karolva sétálgattak az utcán, és süteményeket mártogattak édes tejbe a cukrászdák teraszán, költötték a pénzt, amit kaptak tőle, szájuk sarkában lusta, fehér cseppek ültek és a levegő újra megtelt sóvárgással és távoli illatokkal, a közeli temetőben megkondult a kis lélekharang, ők még kértek valami olcsó, édes likőrt, és indultak, hogy kapualjakban és hátsó udvarokban nagyfülű cipészinasok, és naftalinszagú kadétiskolások markolásszák őket és együtt kinevethessék a vén bolondot, akinek annyi pénze van, hogy a világ összes kalaposkisasszonyát és gimnazista lánykáját megvehetné magának, akik szíves-örömest oda is adnák magukat, de őt mégsem érdekli más, mint a fekete fűzők és szalagok, a fehér bőr fénye és a látvány.

  9. Adminisztrátor

    Isten hozott Aureliano! :) jó, hogy idetaláltál

  10. patyo

    ez marhara osszejott!!!(a haj, a vallakon a szormek, az attetszo textilia-mind ugyanolyan forma) azert szeretnem latni a csaj szemet – mert nekem inkabb konnyednek tunik az egesz, mint szomorunak. a lany keszen all, hogy ura es parancsoloja kereseit teljesitse.a 3 szog eleg stabil , nem latom ertelmet miert nez le a lany, a labai es a textilian az a kis valami csillogo ize eleg sulyt ad a kep also felenek…na mind1 ezat csak en gondolom igy- tenyleg jo kis fetis

  11. Kobra

    Nem hiszek a véletlenekben, tehát nem véletlenül jutottam el ide…
    Gyönyörű eza lány, el vittem magammal.

    Tisztelettel

    Kobra