:: álmatlanság

11 válasz: “:: álmatlanság”

 1. edina

  kisebb mélységgel szerintem hatásosabb lenne. :)

  e.

 2. bit

  kar hogy a kepekhez nem lehet egyenkent hozzafuzni velemenyt

 3. entertan

  Ronda emberrol lehet szep kepet csinalni? Esetleg pontosabban: ronda emberrol lehet olyan ronda, hogy szep ember kepet csinalni?

 4. Sz.Cs.

  Nem hiszem, hogy Gertrud (vagy általában a portré-fotózás) célja az lenne, hogy embereket szépnek tűntessen fel. Nem a fotó tárgyának kell szépnek lennie elsősorban, és nem a szépségét kell kihangsúlyozni elsősorban. Elég, ha megragad bennük valamit, ami szabad szemmel más, vagy nem látható, de sokszor még ez sem kell, mert anélkül is más dimenzióban, más anyagszerűségben látjuk, amit ezekben a képeken látunk.

 5. entertan

  Nem hiszem, hogy tudunk barmit is igazan unnepelni -portret foleg nem- ha nem talaljuk legalabb valami pejorativ ertelemben szepnek.

 6. Adminisztrátor

  a portrézás nem kell feltétlenül az alany fizikai tökéletesedésével járjon, anélkül is készülhetnek róla gyönyörű képek…

  http://art.transindex.ro/?cikk=108

 7. ta

  nekem tetszik a sorozat, bar nem mindegyik kep adja vissza, pontosabban nem sugalja az almatlansagot…
  amugy a portrefotozasnak szerintem is nem feltetlenul az a celja, hogy valakit szeppe tegyen vagy sem. Adott esetben ez is, de ott egyebb eszkozoket is bevetnek, hogy szeppe tegyek a portren szereplo egyent.
  a portre fotozasnak is meg van a sajat hangulata: es szerintem arrol szol amit az alany arckifejezese tukroz…erzeseket, bar ez igy nagyon le van egyszerusitve.

  koszi az ujabb kepeket
  hajra

 8. Sz.Cs.

  Adminisztrátor, ez ugyanaz, mint amit én mondtam, csak világosabban megfogalmazva :)

 9. ta

  valaoban elfelejtettem megjelolni, hogy Sz. Cs. nyoman vagy alajpan :) bocs a plagiumert. jo hetveget

 10. Sz.Cs.

  Jóvanna, nem felvágni akartam :)

 11. Adminisztrátor

  édes ez a kavarodás :)