:: játszma

30 válasz: “:: játszma”

  1. toni

    Nagyon tetszenek. Szerintem Te “csalsz” :) . A Szepet hozod ki mindenkibol. A feket feher kepek mindig jobban kidomboritjak az illeto szemely lenyeget, egyszerubbek. Nem a szinek, a LATVANY a fontos, hamen a szemely kisugarzasa.

  2. sike

    nem tetszik.ugyanaz a dogunalmas depis hangulat…….a portrek es helyzetkepek ……….ugyanaz a beallitas, ugyanaz a tema 132326482 fotosnal…nem tetszik eredeti lenni! de ha muszaj megis ugyanazt a beallitast hasznalnimint masok, akkor legalabb elesek es tisztak legyenek! nem kritika csak fol vagyok haborodva a sablonmunkakon.

  3. toni

    wauu. egy szakerto hozzaszolas. igy van ha valaki a beallitasra figyel es nem a kep hatasara. en nem csak errol a sorozatrol irtam amit irtam. nem mind “depis hangulatu” ha figyelmesen vegignezzuk. Egyebkent latom a fotos jol birja a negativ kritikat hisz EZT is “kitette az ablakba” :)

  4. Ákos

    Ősz van, melankólia van, hideg a fény és tompa tónusok vannak, a szobában/konyhában, mindenhol, és ez a modell is gyönyörű, tekintete tele mélységgel és Tonival értek egyet, a személy kisugárzását nagyon el tudja kapni a fotóóóós! :)
    Nagyon tetszenek! Szia Gertrud! :)

  5. b

    Én valami erotikusat észleltem, de nem tudom hovatenni. Inkább félek tőle, mint más… Bármi is legyen mint a más…

  6. Tihi

    Erótikus? Ez neked erótika? Inkább csak jó lenne ha lenne…

  7. Chela

    Nagyon jó a sorozat, nekem az utolsó kilóg a sorból, és ezért nagyon tetszik, sztem aranyos, és furcsa is egyben.

  8. Jodi

    Nagyon jok a kepek, foleg, hogy meg a modellt is ismerem!

  9. Ledér

    Szerintem nincs igazad Sike,lehet te értesz technikailag a képekhez,de Gertrúd emelett az aki képes úgy látni a modelljeit,ahogy egy “szerelmes” ember,kicsit belelát,vagy ha akarod csak beleképzel valamit,amitől megszépülnek,és ezt átadja nekünk is a fotókon keresztül.
    S hogy nem eredeti,meg dögunalmas….????

  10. csuklanirossz

    Nekem nagyon tetszik ez a sorozat. A modell nem a saját titkait tárja fel a különböző pózokban, inkább ő nézne belém a képekről. Türelmes kíváncsiságot látok és mindenekelőtt szépséget.
    A két kedvencem a felhúzott térdes és a konyhasarkos és az erotikát, ami nem ajakrúzson és műszempillákon keresztül hódít azonnal megérzi az ember, írhatjuk hosszú ó-val vagy helyesen röviddel.

  11. sepszab

    Az utolsó (asztalsarkos) nagyon fasza! Mellesleg nem láttam még ezt a beállítást, de nagyon kifejező. Az “akkor legalabb elesek es tisztak legyenek!” duma meg egyszerűen baromság. Gyönyörűek a tónusok, életlenség nincs, a mélységélesség mindenhol jól eltalált, a finom szemcsézettség tökéletes összhangban van a modell törékenységével.
    Szép!

  12. Adminisztrátor

    köszönöm a hozzászólásokat :)

  13. Julia

    egyszeruen gyonyoru!

  14. tigris

    szerintem a kepek magukert beszelnek es kar szetboncolgatni,elesseg beallitas stb.megha nem is lennenek rendben ,a hangulat a lenyeg ,de rendbe vannak.a modell es a fotos mindent elmondanak.gyonyoruek!…

  15. Ákos

    teljesen egyetértünk :)

  16. t. a.

    ha mar Gertrud elarulta, mi van ebben a sorozatban es kivel ert egyet, csatlakozom a pozitiv velemenyekhez, bar en az utolso elotti kepet kihagynam, sehogyan nem tudom kapcsolni…bizonyara a baj bennem van :o )

  17. bacsa

    En meg mindig nem ertem, hogyan tudtad ravenni Bjorkot hogy pozoljon neked.

  18. Adminisztrátor

    Björk?… ő kért fel a fotózásra ;)

  19. bacsa

    o kert fel?:D frappans valasz.

    t.a.: Az utolso elotti kep szerintem egy termeszetes elem egy effele sorozatban. Ilyen helyzetekben nekem is lennebb teved a tekintetem egy bizonyos ido mulva… mondhatni csak ideig-oraig tudok koncentralni… aztan ujra felkapom a fejem… es gyorsan kijelentem hogy ki van oldodva a cipofuzom,vagy valami

  20. bacsa

    Kerdes:
    Mint fotografus, melyiket tartod nagyobb sikernek:
    1: “Szeretnek megismerkedni ezzel a holggyel, nagyon vonzo es erdekes.”
    2: “Szeretnek megismerkedni ezzel a fotossal, nagyon erdekesek a kepek.”

    Csak egy kepzelt helyzetrol van szo…:)
    udv
    bacsa

  21. some

    Egyszerűen tiszta szépség.
    Vidám, kedves melankolia? Ha van ilyen…
    Some’

  22. Adminisztrátor

    kedves bacsa, a válasz: 21 :)

  23. bacsa

    Szerintem az elso verzio inkabb utalna sikeres kepekre. Azt jelentene, hogy a nezo megfeledkezik a mediarol, a korulmenyekrol, arrol hogy ez egy kep amit egy fenykepesz keszitett, es teljesen a kifejezett / bemutatott szemelyre tud koncentralni. Na de ez csak az en velemenyem.

    Jelentél mar meg valahol nyomtatasban? Ha nem, ideje lenne…

  24. bacsa

    Amugy eleg vicces, hogy “a valasz: 21″ ami epp a fele a 42-nek, es ugyebar 42 a valasz olyan nagy kerdesekre mint az Elet, az Univerzum es Minden Egyeb.
    http://en.wikipedia.org/wiki/The_Answer_to_Life,_the_Universe,_and_Everything

  25. Adminisztrátor

    fotósként azt értékelném ha ebből az elfelejtkezésből a nézőnek nyomban eszébe jutna, hogy ezt a képet csakis XY készíthette :)

    kevés fotóm nyomtatásban is fellelhető, de nem igazán jellemző…

    a 21 és a ‘stoppos’ 42 kapcsolata nekem is beugrott, és ha 21 lesz a válasz akkor mi is volt a kérdés? :) )

  26. bacsa

    Akartam kuldeni egy e-mailt vagy valami hasonlot de nem talalom, hova.
    Csak ajanlani szerettem volna egy vagany lapot (www.lenswork.com), ahol egy szuk (max 10-12) *fekete-feher* portfoliot egy jol meghatarozott tema korul nagy esellyel lekozolnenek… A nyomtatott minosege a lapnak felhaboritoan jo, es nincs benne reklam, teszt meg hasonlo baromsagok. Persze nem tudom, egyaltalan erdekelt vagy-e ilyesmiben. Ha nem, elnezest kerek!

  27. Adminisztrátor

    valóban ideje lenne valahova feltenni az emailcímemet… :(

    gozner@gmail.com

    köszi a linket, utánanézek a lapnak :)

  28. bacsa

    Kedves Gertrud,

    hihetetlen,de felig megismerkedtem az illetovel, azaz bejott az1. szamu:)) Na jo, ez tulzas…csak annyi hogy rabukkantam az iwiw-en, es felismertem a kepeid miatt, es nem birtam ki hogy hozza ne szoljak…es valaszolt.
    Na mitszolsz:)

  29. Adminisztrátor

    már hallottam hasonló próbálkozásokról a modelljeimnél ;)
    egyébként az iwiwen jó páran vannak fent az én fotóimmal

  30. bacsa

    :) na na, azert “probalkozasnak” nem neveznem. Nem kell rogton romancra gondolni.