:: vonatváró

8 válasz: “:: vonatváró”

 1. drims

  O az eszrevetlen kotelek?

 2. Sz.Cs.

  Hm… Szerintem ez az a kategória, amikor az olyan beállítások, mint a homlokhoz nyúlás vagy arc-megtámasztás nem működnek igazán. A legtöbb portrédban működik, mert azok glamour-nosztalgiát hoznak, és nem a mindennapi életről szólnak (szerintem). Ez viszont élethelyzet, és itt a beállítások kicsit rontanak az életszerűségen.

 3. cézár

  Sz.Cs.-vel egyetertek, bar en szinte minden esetben tamasztom a pofikamat, de ez csak termeszetes :)

  Nekem az utolso kep jott be, elszant dinamikus, akar vadnak is nevezheto, es van benne egy adag csabero. Mondjuk a vonatvaras nem igazan van benne.

 4. tetsu

  Beautiful shots!! :-)

 5. Jens

  Very moody and well composed. The tones are great!! :)

 6. Sz.Cs.

  Látom, a külföldi szakértők más véleményen vannak :)

 7. t. a.

  en inkabb “nagy utazas” vagy valami hasonlo cimet adtam volna neki. tetszenek az atmenetek a kepek kozott, ami egy dinamikat visz az egessz perspektivaba.

  zavarna ha egy kicsit erosebb kontrasztal lennenek a kepek?

 8. Adminisztrátor

  most én is sajnálom, hogy nem lehet minden hozzászólásra külön választ írni… drimsnek: igen, a másik sorozatnál ugyancsak ő állt nekem modellt
  Sz. Cs.-nek: csak nagyvonalakban írányítottam a modellt, ezért a kézmozdulatokat valójában a hőség és az erős napsütés hívta életre… én úgy éreztem, belefér, de hamarosan újabb glamouros portrék következnek :)
  cézárnak: az utolsón már nem várja a vonatot, rajta áll ;)
  t.a.-nak: a cím apukámat idézi, miszerint váróvonat nincs, csak váróterem :) jöhet az erősebb kontraszt, ha nem megy a részletek rovására

  köszi mindenkinek!
  thanks for your comments! :)