:: vonatváró

8 válasz: “:: vonatváró”

  1. drims

    O az eszrevetlen kotelek?

  2. Sz.Cs.

    Hm… Szerintem ez az a kategória, amikor az olyan beállítások, mint a homlokhoz nyúlás vagy arc-megtámasztás nem működnek igazán. A legtöbb portrédban működik, mert azok glamour-nosztalgiát hoznak, és nem a mindennapi életről szólnak (szerintem). Ez viszont élethelyzet, és itt a beállítások kicsit rontanak az életszerűségen.

  3. cézár

    Sz.Cs.-vel egyetertek, bar en szinte minden esetben tamasztom a pofikamat, de ez csak termeszetes :)

    Nekem az utolso kep jott be, elszant dinamikus, akar vadnak is nevezheto, es van benne egy adag csabero. Mondjuk a vonatvaras nem igazan van benne.

  4. tetsu

    Beautiful shots!! :-)

  5. Jens

    Very moody and well composed. The tones are great!! :)

  6. Sz.Cs.

    Látom, a külföldi szakértők más véleményen vannak :)

  7. t. a.

    en inkabb “nagy utazas” vagy valami hasonlo cimet adtam volna neki. tetszenek az atmenetek a kepek kozott, ami egy dinamikat visz az egessz perspektivaba.

    zavarna ha egy kicsit erosebb kontrasztal lennenek a kepek?

  8. Adminisztrátor

    most én is sajnálom, hogy nem lehet minden hozzászólásra külön választ írni… drimsnek: igen, a másik sorozatnál ugyancsak ő állt nekem modellt
    Sz. Cs.-nek: csak nagyvonalakban írányítottam a modellt, ezért a kézmozdulatokat valójában a hőség és az erős napsütés hívta életre… én úgy éreztem, belefér, de hamarosan újabb glamouros portrék következnek :)
    cézárnak: az utolsón már nem várja a vonatot, rajta áll ;)
    t.a.-nak: a cím apukámat idézi, miszerint váróvonat nincs, csak váróterem :) jöhet az erősebb kontraszt, ha nem megy a részletek rovására

    köszi mindenkinek!
    thanks for your comments! :)