:: próba

5 válasz: “:: próba”

  1. Sz.Cs.

    Látom, ez a modell egyfajta Barbara Stanwyck nálad :) Apropó, szerintem jót tenne az ilyen képeknek – bár lehet, hogy hülyeségeket beszélek, mert nem értek hozzá – kicsit több noir-os fíling. Láttad Marlene Dietrich-et A gonosz érintésében? Az a lepusztultságon túl is bájos, veszélyesen elragadó. Látod rajta az egész életét, bohémságot, nihilizmust, bűnöket is talán. Ami például egy kicsit az “Akiré” fotódból jön, csak nem olyan látványosan, hanem belülről. A külső arc elvarázsol, de látod, vagy inkább érzed, hogy bent sötét örvények vannak. De mondom, lehet, hogy ez hülyeség. És talán ilyen fiatal modellekkel nem is lehetne.

  2. Adminisztrátor

    ez attól függ, hogy miben áll a barbarastanwyckség :)
    Marlene kapcsán először A vád tanúja ugrik be, viszont rákeresve megleltem a film trailerét… azt hiszem értem mire gondolsz, ehhez azonban rá kell találni a megfelelő arcra (úgy látom Dietrich ötvenen túl játszotta ezt a szerepet)

  3. Sz.Cs.

    Nnna, most, hogy hosszú idő után újra hozzá lehet szólni:
    Igen, A vád tanúja is jó példa. Csak a másikban rövid szerepe van, épp ezért nincs idő kiismerni. Nem tudtam, hogy ötvenen túl volt, úristen, egyáltalán nem látszik rajta.

  4. babylonezoo

    tres beau portrait

  5. Adminisztrátor

    merci beaucoup :)